Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2015

El Xou Petit de la Fundació demana el suport de la ciutadania per poder anar als mundials de Colòmbia

  Grup Xou petit - Fundació Vilanova Grup Xou petit - Fundació Vilanova

Tal i com ja van fer fa dos anys, quan van anar als mundials de Taipei, han iniciat una campanya econòmica per poder recaptar fons per viatjar

El Xou Petit de la secció de patinatge de La Fundació ha engegat una nova campanya econòmica amb l'objectiu de recaptar els fons necessaris per poder viatjar a la ciutat colombiana de Cali, i participar al Mundial de Patinatge que se celebra al setembre.

Tal i com ja van fer fa dos anys, quan el grup va aconseguir reunir els diners per anar als mundials de Taipei, han iniciat un seguit d'accions i iniciatives que els permetin assegurar la seva participació, després d'haver aconseguit una plaça pel mundial d'enguany em la categoria de Xou. Cal destacar de la seva participació al mundial de Tapei, el novembre de 2013, la seva més que meritòria quarta posició, d'un total d'11 equips.

Ara, i sota el nom de Ajuda'ns a crear una història #VilanovaCali2015, han organitzat un Festival Benèfic que se celebrarà aquest diumenge 5 de juliol, a les sis de la tarda, al Centre Esportiu Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú. El preu de l'entrada és de 3 euros.

El Festival comptarà amb la participació d'entitats de la ciutat, d'altres municipis de la comarca del Garraf, de l'Alt Penedès, i de la comunitat autònoma de Galícia, que han mostrat la seva voluntat de recolzar aquesta iniciativa. Entre d'altres hi seran presents: Estudi de Dansa Rosa Maria Gonzàlez i Carme Gatell, Escola rítmica de Sitges, Club Patí Xou, Patinatge Sant Ramon, Grup musical Pol i Martí Garriga Alba, CP Alquímia, Club Junts en Acció, així com totes les patinadores de la Fundació.

Una altra de les accions ja engegades, i que es mantindrà de manera setmanal, és la venda de polseres commemoratives a un preu de 2 euros, a la parada instal·lada els dissabtes a la rambla Principal, cantonada amb Francesc Macià.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00