Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2015

L'Ajuntament de VNG denunciarà Adif i Renfe per la greu averia d'avui

Estació de tren Vilanova i la Geltrú

Es reclamaran indemnitzacions per als usuaris i usuàries

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú denunciarà Adif i Renfe per l'afectació que ha tingut la greu averia d'avui sobre milers de vilanovins i vilanovines que no han pogut agafar el tren a l'hora prevista. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha explicat que es demanaran indemnitzacions per als usuaris afectats.

L'alcaldessa ha recordat que a la nostra ciutat al voltant de 15.000 persones agafen diàriament el tren i que ja fa molt de temps que pateixen les conseqüències d'un servei molt deficient. Per això, afirma, "se'ns ha acabat la paciència i s'ha esgotat la fase de reclamar i fer pressió, ara ja hem de passar a la fase de la denúncia i demanar indemnitzacions". Neus Lloveras veu manca de voluntat de millorar el servei, ja que fa quinze dies ja es va produir una incidència greu en el mateix punt i avui s'ha reproduït, provocant una jornada de caos amb retards molt importants.

L'alcaldessa ha afirmat que Rodalies és l'últim servei que presta l'Estat directament a Catalunya i que no es demostra interès per invertir-hi. "Fa molt de temps que sentim promeses, però les solucions no arriben mai", ha lamentat. Així mateix, Lloveras preveu reunir-se amb representants parlamentaris i la Conselleria de Territori i Sostenibilitat per reclamar un seguiment més exigent del funcionament del servei ferroviari.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00