Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/11/2014

La campanya 'Demana-ho en català també', premiada

La campanya s'està duent a terme a VNG      La campanya s'està duent a terme a VNG

La campanya que organitza el Servei de Català de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l'Ajuntament i la XELL ha estat premiada pel CPNL en la categoria 'Bones pràctiques que fomenten l'ús de la llengua catalana'

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) va organitzar el passat 21 de novembre al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada les II Jornades de Dinamització, a les quals van assistir més de 150 tècnics.

Després de les ponències programades va tenir lloc el lliurament dels I Premis SIRGA a les bones pràctiques lingüístiques. Amb aquest premi, el CPNL vol reconèixer i fer visible la tasca de les persones que en formen part i que contribueixen a l'impuls del català. En la categoria "Bones pràctiques que fomenten l'ús de la llengua catalana" es va premiar la campanya "Demana-ho en català també" del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf. La campanya, organitzada pel Servei de Català de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb l'Ajuntament i la XELL (Xarxa d'Espais per la Llengua), s'està duent a terme a la ciutat per tercera vegada i representa la consolidació i l'ampliació progressiva de la xarxa d'establiments col·laboradors que estan compromesos a facilitar l'ús del català amb els seus clients, sobretot amb les persones que estan aprenent la llengua. El premi SIRGA també té l'objectiu de fer visible i reconèixer la tasca que els professionals d'aquesta institució estan duent a terme dia a dia.

Quant a la categoria "Bones pràctiques que generin l'aprenentatge de la llengua catalana" el guardó va recaure en la pràctica "El meu suro virtual" del CNL del Vallès Occidental 3. La subdirectora de Política Lingüística i vicepresidenta del CPNL Marta Xirinachs i el gerent del CPNL Josep Madorell van lliurar els premis als centres corresponents.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00