Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2016

Nou club de cinema a la biblioteca Armand Cardona

El Club es reunirà un dimecres al mes, conduït per un membre del Cineclub      El Club es reunirà un dimecres al mes, conduït per un membre del Cineclub

L'objectiu és difondre la col·lecció de pel·lícules de la Xarxa de Biblioteques Municipals i connectar persones cinèfiles perquè posin en comú les seves impressions sobre els films. La iniciativa compta amb la col·laboració del Cineclub Sala 1

Les Biblioteques de Vilanova inicien enguany una línia d'acció per dinamitzar les seves col·leccions de cinema. En els darrers anys s'ha fet un esforç per crear col·leccions actualitzades i de qualitat, que reforcen el fons documental tradicional de llibres, revistes i bandes sonores.

Per tal de promoure aquests tipus de col·leccions s'ha decidit extrapolar el concepte de ‘club de lectura' al fons cinematogràfic, organitzant activitats de debat i anàlisi de pel·lícules.

L'objectiu és potenciar i difondre la col·lecció de pel·lícules de ficció de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i connectar persones amb els mateixos interessos (veure bon cinema), propiciar que posin en comú les seves impressions sobre els films, i dotar-los d'eines per realitzar una anàlisi cinematogràfica i pautes per fer un debat.

Per posar en marxa aquest Club de Cinema, que tindrà lloc a la biblioteca Armand Cardona un dimecres al mes a partir del proper 16 de març a les 18 h, es compta amb la col·laboració del Cineclub Sala 1.

Les persones que s'inscriguin al Club podran assistir a una de les projeccions que organitza el Cineclub al Teatre Principal els dimarts, i debatre sobre el film l'endemà a una trobada que tindrà lloc a la biblioteca i serà conduïda per un dels membres del Cineclub.
El preu de l'entrada a la projecció pels membres del Club de Cinema serà de 3 euros (el preu habitual és de 5 euros per als no socis de l'entitat).

El Cineclub Sala 1 és un col·laborador habitual de les biblioteques de la ciutat. Fins ara han cedit una cinquantena de DVDs i Blu-Rays, pel·lícules projectades dins la seva activitat habitual, a la biblioteca Armand Cardona. L'objectiu és que els ciutadans i ciutadanes se'n puguin beneficiar a través d'un fons a la biblioteca pública, on les poden adquirir en préstec.

Per poder participar al club de cinema només cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Les places són limitades, i us podeu descarregar la butlleta d'inscripció aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00