Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2011

Campanya de control de les distraccions al volant

 La policia local de VNG ha realitzat controls en un total de 315 vehicles   La policia local de VNG ha realitzat controls en un total de 315 vehicles

La Policia Local de VNG realitza, conjuntament amb el Servei Català de Trànsit, campanyes d'informació i prevenció per als conductors i ocupants de vehicles

Del 4 al 10 d'abril d'enguany la Policia Local de VNG ha realitzat la campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit sobre control de les distraccions al volant. Durant aquest període, efectius de la Policia Local de VNG han realitzat tasques de vigilància i control a diferents punts de la xarxa urbana per detectar possibles situacions d'infracció i informar els conductors del risc que comporta la mala praxis al volant.

La campanya ha tingut com a resultat el control de 315 vehicles dels quals només 6 han estat denunciats per infracció. En un dels casos el motiu de la denúncia ha estat en base a l'article 18.1 del Reglament General de Circulació que penalitza el fet de circular amb un vehicle utilitzant pantalles visuals incompatibles amb l'atenció permanent a la conducció. En els altres cinc casos la infracció correspon a l'article 18.2 del mateix reglament en què es penalitza el fet de conduir utilitzant dispositius de telefonia mòbil o qualsevol altre sistema de comunicació que requereixi la intervenció manual del conductor.

En els propers dies, la Policia Local de VNG, també de forma coordinada amb els Servei Català de Trànsit, realitzarà una nova campanya preventiva sobre el consum d'alcohol i la conducció de vehicles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00