Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2014

Èxit de participació a la primera activitat del Juanita's Vilanova Sliding Festival

   Els participants feien salts i acrobàcies sobre una cinta Els participants feien salts i acrobàcies sobre una cinta

La plaça de la Vila va acollir aquest cap de setmana espectaculars exhibicions i classes d'Slackline per a totes les edats

El Juanita's Vilanova Sliding Festival no podia començar de millor manera. Amb total èxit de públic i de participants, aquest cap de setmana la plaça de la Vila es va omplir de practicants i curiosos de l'Slackline. Un espectacular esport d'equilibri en el qual es fa servir una cinta enganxada entre 2 punts fixes, generalment arbres, i tensada, sobre la qual els participants caminen, fan salts i acrobàcies.

La jornada de dissabte va començar amb les exhibicions de trickline per part dels Catliners i del convidat especial Ricardo Vicente de Bilbao, que va delectar al públic congregat amb espectaculars acrobàcies. Ja a la tarda van començar les classes d'slack per a tothom que s'hi volgués iniciar o practicar el slackline. El moment més àlgid el van protagonitzar tres components dels Catliners, quan es van caracteritzar per fer una performance a les alçades. 
juanita's highline
Diumenge, el Juanita's va seguir amb les exhibicions en alçada de la modalitat Highline i les classes d'Slackline, en les quals hi van participar majoritàriament públic molt jove. 

Àlbum de fotografies 

La següent activitat del Juanita's Vilanova Sliding Festival s'ha organitzat pel cap de setmana del 14 i 15 de juny. En aquesta ocasió serà a les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova, ja que es tractarà de la versió més refrescant d'aquest esport, el Waterline. En aquesta modalitat, reservada a majors de 18 anys, es podrà practicar aquest esport d'equilibri, que a diferència de l'anterior es realitza sobre l'aigua. La inscripció que s'ha de fer on-line té un preu de 10euros. Els inscrits també rebran una samarreta del Juanita's.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00