Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2015

L'Escola d'Adults Teresa Mañé inicia el nou curs amb la incorporació de cursos d'anglès a matí

Els grups que s'inicien aquest curs podran continuar els estudis a l'Escola Oficial d'Idiomes

El Centre de Formació de Persones Adultes Teresa Mañé va iniciar la setmana passada el nou curs 2015/2016 amb novetats. Així doncs, el centre amplia l'oferta educativa incorporant els cursos d'anglès dels dos primers nivells en horari de matí. La voluntat és que aquesta oferta s'estengui al tercer nivell de cara al curs vinent.

Els estudis d'anglès que s'imparteixen en el CFA Teresa Mañé complementen els cursos que es fan des de l'Escola Oficial d'Idiomes. La diferència bàsica d'ambdós estudis és que, mentre que a l'EOI es fan en dos anys (nivells bàsics A1 i A2) a l'escola d'adults s'imparteix en tres anys.

Per a aquest curs 2015/2016 el CFA Teresa Mañé compta amb 9 grups inicials d'anglès que, més endavant, podran continuar els estudis a l'Escola Oficial d'Idiomes. Aquesta oferta permet descongestionar els nivells inicials de l'EOI. A més a més, la voluntat de l'escola d'adults és que l'A2 que imparteixen serveixi, a la vegada, de reconeixement de nivell. Actualment, l'Escola Teresa Mañé ja pot fer certificacions de nivell oficial.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00