Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/04/2016

Neus Lloveras representa els municipis de la zona centre a Ports de la Generalitat

Neus Lloveras, membre del consell assessor de Ports

L'empresa pública ha promogut un procés d'elecció dels representants municipals del seu consell assessor

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha estat escollida com a vocal del Consell Assessor de Ports de la Generalitat, en representació dels municipis de la zona centre. En el mandat anterior Lloveras ja havia format part d'aquest òrgan de Ports de la Generalitat i ara ha estat de nou escollida, en el marc de la constitució del nou consell assessor.

Neus Lloveras ha manifestat l'interès de ser present en l'òrgan assessor de Ports de la Generalitat, tenint en compte que "el port de Vilanova i la Geltrú és una infraestructura estratègica per al desenvolupament i l'activitat econòmica de la nostra ciutat". Per a l'alcaldessa, aquesta representació, així com la reactivació des de l'Ajuntament del Consell Municipal del Port, "demostren la voluntat de ser proactius" en el paper dinamitzador que ha de tenir el port a la ciutat.

El Port de Vilanova la Geltrú és gestionat per Ports de la Generalitat, una empresa pública adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que s'ocupa de dirigir els ports pesquers, esportius i comercials no concessionats de Catalunya, és a dir, aquells que l'Administració catalana gestiona directament. Són, concretament, 19 ports, 3 dàrsenes pesqueres i 4 embarcadors fluvials.

El seu Consell Assessor és l'òrgan en què hi ha representats tots els sectors interessats en l'àmbit portuari català, entre els quals es designen tres representants dels municipis. Juntament amb Neus Lloveras, hi seran l'alcalde de Palamós per la zona portuària nord i l'alcalde de l'Ametlla de Mar, per la zona sud. La zona portuària centre, de la qual Neus Lloveras és representant, inclou els ports de Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, el Garraf i el Port industrial de Vallcarca, així com les dàrsenes pesqueres de Mataró, el Masnou i Torredembarra.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00