Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2014

La Fundació Especial Pinnae cedeix a l'Ajuntament de VNG el Casal d'avis

  Neus Lloveras i Martí Soler, aquest migdia Neus Lloveras i Martí Soler, aquest migdia

Aquest migdia s'ha formalitzat la signatura del conveni que contempla la cessió de l'espai per un període de deu anys.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha formalitzat aquest migdia l'acord amb la Fundació Especial Pinnae per la cessió del Casal d'Avis, situat a la plaça d'Enric Cristòfor Ricart

El conveni signat entre de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i el president de Pinnae, Martí Soler contempla una cessió per un període de deu anys, prorrogables.

Durant aquest període, l'Ajuntament es compromet a vetllar pel desenvolupament de les activitats que es realitzin en el Casal així com en la gestió de l'espai i del personal. Neus Lloveras ha explicat que el conveni "és la culminació a un procés molt esperat per part de tots, que permet continuar amb l'atenció que es dóna al col·lectiu de persones grans de la ciutat i al fet que disposin d'un espai de trobada on poder desenvolupar les seves activitats" . Així mateix ha agraït la disposició de la fundació per fer-ho possible. Per la seva banda, Martí Soler ha mostrat la seva satisfacció en el fet d'haver estat capaços de trobar una fórmula que doni continuïtat a aquest espai utilitzat pels avis i avies de la ciutat. 

Informació relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00