Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2013

Concert de Quimi Portet a l'Auditori Eduard Toldrà

Quimi Portet Quimi Portet

El músic presenta 'Oh My Love' el dia 22 de març a les 10 de la nit

Quimi Portet actuarà el dia 22 de març, a partir de les 22 h, a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat. El músic presentarà Oh My Love, el seu vuitè disc i aprofitarà el concert per repassar temes de la seva extensa carrera en solitari.
Compositor, músic i productor de referència, Portet torna als escenaris després de la seva gira més reeixida, la de presentació del seu celebrat Viatge a Montserrat que el va dur a fer més d'una cinquantena de concerts.

La remarcable fidelitat de l'artista i el seu grup (amb Antonio Fidel fa més de trenta anys que toquen junts) és una garantia de complicitat a dalt de l'escenari. Aquells que l'han vist en directe saben que una actuació de Portet no és un simple concert, és una ocasió única per replantejar-se irònica i lúcidament la relació de l'artista amb el públic i per recuperar sense complexos el plaer de la música popular contemporània en viu, de la música feta i interpretada amb la frescor del principiant i l'ofici dels clàssics.

Quimi Portet, amb veu i guitarra, estarà acompanyat per Antonio Fidel, baix, Jordi Busquets, guitarra, i Xarli Oliver, bateria. Al so hi haurà Àngel Nogueras i Arcel Novell i el tècnic d'instruments serà Blai Chinchurreta.

Les entrades es poden adquirir a través d'Internet (www.auditoritoldra.cat) o una hora abans del concert a la taquilla. El preu de l'entrada és de 15 euros anticipada i de 18 euros a taquilla.

El concert està organitzat per la productora El Far Blau, amb qui l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú hi té un conveni de col·laboració en la programació de l'Auditori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00