Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/09/2014

Tornen les hores del conte a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú

'Els tres porquets' s'explicaran en francès 'Els tres porquets' s'explicaran en francès

Durant el mes de setembre aquesta activitat es farà en anglès a la biblioteca Cardona i en francès a la Joan Oliva

A partir d'aquest dissabte tornen les hores del conte de les biblioteques de VNG. En aquesta ocasió ho faran amb dues hores del conte que seran en diferents idiomes: en anglès a la Cardona i en francès a la Joan Oliva.

L'hora del conte és una activitat que té per objectiu despertar i incentivar el gust per la lectura en els infants a partir de la narració oral de diferents contes i distreure els més menuts.

Dissabte 20 de setembre, a les 12 h, la biblioteca Armand Cardona Torrandell oferirà l'hora del conte en anglès Hansel and Gretel, a càrrec d'Alana Maria Walsh, professora d'anglès.

I el dissabte 27 de setembre, a les 12 h, serà el torn de la biblioteca Joan Oliva i Milà amb l'hora del conte en francès Les Trois petits cochons, a càrrec d'Esther Bruna, treballadora de la biblioteca.

De la manera més tradicional o amb el recolzament de noves tecnologies, amb el cos i la veu o amb diferents eines de suport, cada sessió de l'Hora del conte pretén divertir, entretenir, pensar i imaginar a través de contes del passat i del futur, del present i de l'instant, per viure i enriquir-nos una bona estona mirant i escoltant.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00