Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2009

La campanya 'Cada cosa al seu lloc', de recollida selectiva de residus al Nucli Antic, celebra la seva primera xerrada el proper dijous 22 de gener

 Campanya 'Cada cosa al seu lloc' Campanya 'Cada cosa al seu lloc'

La xerrada, que es farà al Foment Vilanoví a partir de les set de la tarda, tractarà el tema de què en fem de les deixalles

En el marc de la campanya Cada cosa al seu lloc, iniciada aquest mes de gener amb la voluntat de fomentar i reforçar la recollida selectiva de residus a la zona del Nucli Antic, el proper dijous 22 de gener se celebrarà al Foment Vilanoví la xerrada A Vilanova, què en fem de les deixalles?

Les deixalles són un problema que va en augment dia a dia. Les causes principals d'aquest increment es deuen als canvis d'hàbits de consum de la nostra societat. Si no se separen els residus en origen no es podran tractar correctament i continuarem malversant els recursos naturals.

Inclosa en el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic, la campanya té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar els residus domèstics; recordar als veïns i veïnes del Nucli Antic el model de recollida selectiva existent a VNG així com els serveis de la Deixalleria, Deixalleria Mòbil i Recollida d'andròmines, i millorar les condicions de l'espai públic i l'entorn, com a condició per millorar la qualitat de vida.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00