Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2016

Noves emissores i armilles protectores per a la Policia Local de VNG

  Glòria Garcia i Dionís Ginés Glòria Garcia i Dionís Ginés

Les noves emissores portaran sistema de geoposicionament i tindran major cobertura

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú disposa des d'aquesta setmana de noves emissores. Es tracta de 50 terminals portàtils, 7 mòbils per als vehicles policials i 1 terminal base ubicada a la Sala de Comandament, compatibles amb la infraestructura TETRA i amb l'actual Xarxa Rescat.

La Xarxa Rescat és la xarxa de radiocomunicacions d'emergència i seguretat de la Generalitat de Catalunya que aplega els cossos de seguretat i els gestors d'infraestructures de Catalunya, amb qui la Policia Local de Vilanova i la Geltrú té establert un conveni des de l'any 2009.

Els terminals són una versió millorada dels que hi havia fins ara, no només quant a software, sinó que disposen de major cobertura, són submergibles i tenen GPS actiu. A més, s'instal·larà un sistema de geoposicionament que permetrà mostrar les posicions de les dades en temps real, subministrades pels terminals connectats a la Xarxa Rescat.

Les antigues emissores es destinaran a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

D'altra banda, des de fa unes setmanes tota la plantilla d'agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú disposen de noves armilles protectores. Les armilles, 75 en total, estan personalitzades per tal que s'adaptin a cadascun dels agents, ja siguin homes o dones. Pròximament arribaran unes fundes perquè els agents les puguin portar per sobre del seu uniforme. Les fundes reflectants i d'alta visibilitat, són de color blau i groc, aniran serigrafiades i portaran els identificatius corresponents al cos policial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00