Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2013

Inici d’activitats de la Primavera Activa

La Primavera Activa inclou caminades temàtiques familiars La Primavera Activa inclou caminades temàtiques familiars

Conèixer la zona noble de l’Ajuntament o caminar per la ciutat escoltant contes en família, primeres propostes pel cap de setmana

Amb una visita guiada a les parts nobles de l'Ajuntament s'inicia dissabte el programa d'activitats, adreçada a la gent gran. Amb el nom de Primavera Activa es duran a terme una vintena d'activitats variades al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny.

La visita a l'Ajuntament serà a les 12 del migdia, és gratuïta però cal inscripció prèvia al departament de Participació. També aquest cap de setmana, en aquest cas diumenge, es farà una caminada temàtica familiar, adreçada a la gent gran i els seus familiars. Aquesta caminada, que és la primera d'un total de 3 previstes, porta per títol "Contes de Vilanova i la Geltrú" i sortirà a les 10 del matí de la platja del Far. Aquesta activitat té un preu de 5 euros per persona.

El dimarts 26, a les 16h la Creu Roja ha organitzat una xerrada sobre la pèrdua i els processos de dol, a la seva seu del carrer de l'Havana. Per tancar el mes de març, el diumenge 26 de 18.30 a 21h, es durà a terme una nova sessió del cicle de balls de saló "Ballem!", al Foment Vilanoví. 


Més informació AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00