Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2015

Diumenge se celebra una nova edició de La Cursa de Muntanya de La Talaia

   La Talaia, cursa de Muntanya, 2014. Instal·lacions Càmping Vilanova Park La Talaia, cursa de Muntanya, 2014. Instal·lacions Càmping Vilanova Park

Les inscripcions ja estan tancades al haver arribat al màxim d'inscrits previst per l'organització

Aquest diumenge 12 d'abril se celebra una nova edició de La Talaia, cursa de Muntanya, que ja ha tancat totes les inscripcions al haver arribat al màxim de participants establert per l'organització. La Talaia és un esdeveniment esportiu totalment consolidat que ofereix diferents opcions de participació adaptats a tots els públics i nivells.

Si bé la opció més assequible és la caminada, en la qual hi participen al voltant de 120 persones, també tenen molt d'èxit les curses de 13, 25 i 43 quilòmetres a les quals s'han inscrit 375, 325 i 125 corredors i corredores, respectivament.

A banda de les curses i la caminada, l'organització promou una matinal en família i amics que inclou un avituallament, un cop acabada la cursa.

Els circuits no varien respecte l'edició de l'any passat, i incorporen com a novetat la presència dels ADF Garraf en diversos punts estratègics de les diferents proves.

El lliurament dels dorsals es farà el dissabte de 16 a 20 hores, i el mateix diumenge fins a 15 minuts abans de la sortida. Els horaris de les proves seran els següents:
08.00 h – Sortida de la Marathon Trail, de 43 quilòmetres
08.30 h – Sortida de la caminada popular
09.30 h – Sortida de La Cursa, de 25 quilòmetres
10.00 h – Sortida de la Small Race, de 13 quilòmetres

El lliurament de premis serà al voltant de la una del migdia.

Més informació de la cursa a http://cursalatalaia.blogspot.com.es/ també es podrà seguir a través de les xarxes socials a http://www.facebook.com/latalaia.cursamuntanya i per twitter @latalaiacursa
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00