Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2015

La Nit de l'Esport celebra la desena edició, aquest divendres a Neàpolis

Nit de l'Esport, 20 de juny de 2014 Nit de l'Esport, 20 de juny de 2014

L'acte de reconeixement als èxits esportius, assolits per clubs i esportistes, inclou enguany el Premi Juanita's

L'auditori de Neàpolis acollirà aquest divendres 19 de juny, a les 20 h, la 10a edició de la Nit de l'Esport. Es tracta d'un acte organitzat per Canal Blau i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu de reconèixer els èxits assolits durant la temporada pels clubs i esportistes de la ciutat, així com a aquelles persones que han estat un referent en la promoció de l'esport local.

La Nit de l'Esport estableix diferents premis. El Premi Adarró com a reconeixement a les persones que han dedicat la seva vida al foment de l'esport; el Premi El Far de Vilanova, que fa una menció especial a l'esdeveniment, esport o fet esportiu que ha tingut més repercussió i ha suposat una major projecció de la ciutat durant la temporada; el Premi Pasífae, que reconeix els èxits de la temporada i el Premi Volerany que reconeix la trajectòria esportiva, a equips federats i no federats, així com a fets esportius destacables. Enguany, com a novetat, també s'incorpora el Premi Juanita's, a través del qual es vol fer un reconeixement als esports de lliscament i alternatius.

Per triar el millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor entrenador i entrenadora, i a la millor progressió esportiva, el jurat ha establert tres nominats en cadascuna de les categories, de la qual sortirà el guanyador o guanyadora.

La cerimònia de lliurament de premis es farà, tal i com ja ve sent habitual en edicions anteriors, a l'auditori de Neàpolis, i serà retransmesa en directe per Canal Blau Televisió a partir de les 20 hores. Posteriorment es podrà tornar a veure, el mateix divendres a les 23.30 hores i l'endemà dissabte 20 de juny, a les 12.30 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00