Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2017

El Govern destaca l'augment per Serveis Socials, la tarifació social i els pressupostos participatius

Juan Luís Ruiz, Glòria Garcia, Neus Lloveras i Teresa Llorens  Juan Luís Ruiz, Glòria Garcia, Neus Lloveras i Teresa Llorens

Lloveras i Ruiz recorden que les bases polítiques del pressupost 2017 estan al PAM i a l'acord de governabilitat

 El govern vilanoví ha valorat positivament l'aprovació dimecres del pressupost municipal per 2017 i destaca que la proposta s'ajusta als objectius marcats. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha recordat que “la base política està absolutament detallada en el Pla d'Actuació Municipal”. D'aquesta manera Lloveras respon les acusacions que alguns grups de l'oposició van fer sobre la manca de línies polítiques del pressupost.

La regidora d'Hisenda, Glòria Garcia, ha explicat que són uns pressupostos que tenen 600.000 € per fer possible la tarifació social, una dotació per pressupostos participatius i un increment de més de 200.000 € en serveis socials, entre altres partides destacades. Garcia ha agraït el suport de la regidora no adscrita i del regidor del Partit Popular perquè “Ideològicament estan lluny del govern i han estat capaços de centrar-se en allò que ens uneix”.

Pel que fa a les negociacions sobre la proposta que van presentar la CUP, Som VNG i ERC la regidora d'Hisenda ha dit que “si el govern hagués vist una bona actitud, s'hauria esperat una setmana, però la sensació era que malgrat endarrerir el Ple haguessin votat que no”.

En el mateix sentit s'ha manifestat el primer tinent d'Alcaldia, Juan Luís Ruiz, “no es refiaven de nosaltres, dels informes tècnics i davant d'això és impossible arribar a acords”. Ruiz ha afirmat que l'acord per tirar endavant el pressupost s'ha pres “des de la responsabilitat, sabent que som un govern en minoria que hem d'arribar a acords”.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00