Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/03/2015

Llibreries a escena

Els llibres troben el seu espai a l'Auditori i al Teatre Principal       Els llibres troben el seu espai a l'Auditori i al Teatre Principal

Els equipaments escènics de la ciutat enceten una col·laboració amb les llibreries Llorens i La Mulassa

Sota el títol "Llibreries a Escena!", les darreres setmanes s'ha establert una col·laboració entre els equipaments escènics (auditori Eduard Toldrà i Teatre Principal) i les llibreries Llorens i La Mulassa de la nostra ciutat.
D'aquesta manera es vol complementar, ampliar i aprofundir sobre el contingut dels espectacles de les programacions estables.

La col·laboració consisteix en dues accions específiques. La primera és col·locar un expositor fix al vestíbul dels dos equipaments, on es mostraran diferents publicacions relacionades amb la programació estable d'arts escèniques de la temporada. La selecció de publicacions pot ajudar al públic a aprofundir sobre el contingut dels espectacles.

La segona acció és oferir un punt de venda directe de llibres relacionats amb l'espectacle concret, com es farà aquest divendres en el cas del concert de Sisa, Portet i Oliver a l'Auditori.

La iniciativa s'acaba de posar en marxa, i des de la Regidoria de Cultura s'espera arribar a molts més acords i col·laboracions que ajudin a completar l'oferta cultural que es duu a terme des dels equipaments culturals de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00