Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2015

Recta final de les visites de l'alcaldessa als barris de la ciutat

Trobada al Centre Cívic La Sardana   Trobada al Centre Cívic La Sardana

Aquesta setmana Neus Lloveras ha estat a la plaça de la Sardana i al Fondo Somella, i ja només queda la tercera visita al Tacó per cloure les trobades

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, encara la recta final de les seves trobades amb veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat. Aquesta setmana ha estat a la Sardana i al Fondo Somella.

La visita a la plaça de la Sardana, aquest dimarts, va comptar amb la presència de més d'una trentena de veïns i veïnes, la majoria dels quals van centrar les seves intervencions en el nou carril bici que passa pel barri. L'alcaldessa, que anava acompanyada de la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, i de la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà, va explicar que aquesta intervenció respon a la demanda que ha fet en general tota la ciutadania al llarg de les trobades realitzades per donar solució a la problemàtica de les bicicletes a la ciutat i la seva convivència amb els vianants.

Un altre tema destacat va ser la queixa reiterada de les deposicions dels gossos al carrer del Canigó. En aquest sentit, tant l'alcaldessa com les regidores presents van explicar que és un tema que se segueix molt de prop i que s'han canviat els horaris de neteja del carrer per tal de poder tenir-los nets a l'entrada a escola dels nens i nenes del Canigó. Tot i així, han pogut constatar que l'incivisme d'alguns amos de gossos que no respecten les ordenances vigents fan que aquestes mesures no siguin del tot efectives.

I una altra part de les demandes dels assistents a la reunió van mostrar el seu malestar per les molèsties acústiques que genera un bar musical del barri. Neus Lloveras va insistir que aquesta és una problemàtica que ella treballa molt intensament i que està fent les reunions oportunes per poder resoldre el conflicte.

D'altra banda, dimecres la trobada es va traslladar al Fondo Somella, on l'alcaldessa va estar acompanyada pel regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, i pel regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa i Joventut, Gerard Figueras.

Fondo Somella

En aquesta ocasió, les demandes dels veïns i veïnes assistents a la reunió es van centrar principalment en dos temes concrets: la problemàtica amb els okupes i el preu de l'IBI. Quant al primer punt, Neus Lloveras va explicar que, des de l'Ajuntament, s'està portant un treball minuciós amb l'Oficina d'Habitatge per parlar amb els propietaris dels immobles per tal que posin remei a la situació. I referent a l'IBI, l'alcaldessa va confirmar que a finals d'any, a petició de l'Ajuntament, l'Oficina del Cadastre portarà a terme una revisió de la contribució a tota la ciutat.

Altres temes que es van tractar en la trobada van ser l'obertura de l'Ortoll, els solars de darrera del carrer del Vinyet, els problemes amb els mosquits a l'estiu o el pagament dels guals.

Dimarts vinent es clouran definitivament les visites de l'alcaldessa als barris de la ciutat, amb una nova trobada al Tacó. Serà a partir de les 19.30 h al Centre Cívic.

Les actes de les sessions es poden consultar a l'espai dels Barris del web municipal, on cada divendres s'actualitzen les dades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00