Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/04/2014

Tècnics d'arreu de Catalunya participaran a VNG en un taller sobre mercats d'intercanvi i segona mà

    Mercat d'intercanvi i segona mà de VNG Mercat d'intercanvi i segona mà de VNG

La trobada és una acció realitzada pel Grup de Treball de consum responsable local i prevenció de residus

Vilanova i la Geltrú acollirà dimarts vinent, 29 d'abril, un taller sobre Mercats d'Intercanvi i Segona mà, en el que hi participaran tècnics d'arreu de Catalunya.

El taller es porta a terme dins el marc de les accions desenvolupades pel Grup de treball de Consum responsable i prevenció de residus de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, i com a continuïtat de la col·laboració amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que en la seva darrera edició va promoure els mercats d'intercanvi i segona mà.

El motiu pel qual ha estat escollida Vilanova i la Geltrú com a seu d'aquesta trobada tècnica ve donat pel model de mercat d'intercanvi que hi ha a la ciutat, el qual per la seva consolidació i gran acceptació representa un model de referència a tot el territori.

Durant la sessió de dimarts, que es farà a la Sala d'actes de la UPC a partir de les 9 del matí, s'hi tractarà el Paper dels mercats d'intercanvi i segona mà en la prevenció de residus i en d'altres vectors socials i econòmics i el Mercat com a element dinamitzador per intercanviar idees i experiències. El taller es completarà amb una taula rodona sobre 3 experiències municipals de Mercats d'intercanvi i segona mà, entre els quals hi ha el de Vilanova i la Geltrú. En l'experiència vilanovina també s'explicaran les novetats del Mercat, així com la introducció de la moneda local social "la Turuta" en el mercat d'intercanvi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00