Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/10/2014

La Generalitat ha adjudicat les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi

L'Ajuntament de VNG treballa perquè les obres comencin en el termini més breu possible

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha publicat l'adjudicació de l'execució de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi, que suposen una inversió de quasi 1,6 milions d'euros.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està agilitzant els tràmits administratius perquè les obres s'iniciïn en el termini més breu possible. Així mateix, des de l'Ajuntament es realitzarà un seguiment constant de l'execució del projecte. El projecte d'ampliació i reforma del centre educatiu ja licitat recull i incorpora propostes i consideracions que la Comissió de seguiment ha fet arribar a la Generalitat en relació a l'avantprojecte inicial amb la voluntat de contribuir a la millora funcional i organitzativa del centre. 

Les obres s'executaran en dues fases. En primer terme s'intervindrà en el terreny adjacent al centre on s'hi ubicaran entre d'altres, el menjador la cuina i espais annexos, biblioteca, lavabos i aules, així com una zona de pati. L'espai alliberat en l'edifici actual es destinarà a sala de psicomotricitat-desdoblaments, aula complementària i sala de reunions. En la segona fase, les obres es realitzaran a l'interior de l'escola i es duran a terme durant l'estiu per tal de no interferir en el funcionament habitual del centre.

L'ampliació i obres a l'Escola Sant Jordi ha de permetre acollir l'alumnat actual de l'Escola Pasífae amb les garanties i les condicions òptimes. Com que la voluntat és que l'escola continuï essent de dues línies, una part de l'edifici annex acollirà l'Escola Oficial d'Idiomes del Garraf, amb seu a Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00