Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/08/2014

Es descobreix una placa commemorativa del primer partit de rugbi celebrat a la ciutat, coincidint amb la Festa Major de 1954

Moment de l'acte de descobriment de la placa commemorativa Moment de l'acte de descobriment de la placa commemorativa

La placa s'ha instal·lat a les pistes d'atletisme amb motiu del 60è aniversari de l'efemèride

Ara fa 60 anys es va celebrar el primer partit de rugbi a Vilanova i la Geltrú. L'event esportiu es va incloure dins els actes de celebració de la Festa Major de 1954. En aquella ocasió els equips contrincants van ser el CN Barcelona i la Selecció catalana. 

Nota diari rugbi

El Club SEL Vilanova i l'Ajuntament de la ciutat han volgut commemorar el 60è aniversari d'aquest partit amb la col·locació d'una placa commemorativa a les pistes d'atletisme, seu de l'actual club de rugbi.

L'acte es va celebrar aquest dijous al vespre i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, qui va voler aprofitar l'esdeveniment per felicitar l'excel·lent treball de l'entitat que, en pocs anys, ja compten amb una entitat amb més de 170 esportistes i que ha esdevingut un referent tant pels èxits i ascensos assolits pels seu equips, com per l'excel·lent treball de la vessant més social de fer club.

La celebració també va comptar amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura, i d'Albert Puig, president del SEL Vilanova i la Geltrú, entre d'altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00