Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2015

La Regidora d'Economia, Hisenda, Seguretat i Recursos Humans de l'Ajuntament de VNG, parla de les finances municipals a Canal Blau TV

El periodista Pere Lobato dirigeix i presenta l'espai El periodista Pere Lobato dirigeix i presenta l'espai

Aprovades les taxes i ordenances per l'any vinent, l'equip de govern treballa amb la proposta de pressupostos municipals pel 2016

Aquest dilluns la regidora de d'Economia, Hisenda, Seguretat i Recursos Humans de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia, és la convidada del programa Sessió Plenària, que emet Canal Blau Televisió.

L'entrevista s'ha centrat principalment en la situació financera de l'Ajuntament Vilanoví, un cop el Ple Municipal va aprovar les taxes i ordenances pel 2016, gràcies a l'acord a que es va arribar amb el grup municipal d'ERC. La regidora ha explicat que les taxes marquen els ingressos de l'ajuntament per l'any vinent, de manera que la elaboració d'una proposta de pressupostos es pot realitzar de manera més ajustada. "Ara estem acabant de quadrar el pressupost de cada àrea, per elaborar un únic document que farem arribar a tots els grups municipals a mitjans de desembre, i a partir del qual iniciarem les negociacions"

La regidora també s'ha referit a la càrrega financera que s'ha d'assumir aquest any dins el pressupost pel 2016, i ha explicat que s'està negociant amb les entitats financeres poder demanar l'anomenat Crèdit de Legislatura "Aquest crèdit ens permetria millorar la tresoreria municipal, amb la qual poder fer front als deutes que tenim amb els nostres proveïdors, i així baixar la morositat"

Glòria Garcia ha defensat el treball de l'equip de govern en les negociacions amb les bancs i les entitats financeres, i ha lamentat que això no es valori per part d'altres grups municipals. "Nosaltres negociem amb les entitats financeres amb totes les eines que tenim. Malgrat això, no estem en una posició forta davant ells i això fa que les negociacions siguin a vegades molt llargues i difícils"

Altres dels temes que s'han posat damunt la taula durant l'entrevista ha estat la municipalització de serveis o la relació amb els sindicats i representats dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament.

El Sessió Plenària de Canal Blau s'emet avui dilluns en diferents horaris. A les 12h, 15h, 17h, 21h i 23h. A partir de dimarts es podrà veure al web de la televisió vilanovina.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00