Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2014

La piscina reobre al públic aquest dissabte 1 de febrer

Blanca Albà, Regidora d'Esports de l'Ajuntament de VNG    Blanca Albà, Regidora d'Esports de l'Ajuntament de VNG

Es retorna així a la normalitat del servei, incloent també els cursets

Aquest dissabte 1 de febrer el CE La Piscina reobre al públic la zona de bany. Després dels últims arranjaments i de finalitzar les comprovacions oportunes respecte a la temperatura de l'aigua i la cloració, els usuaris podran tornar a utilitzar la piscina, tant a nivell individual com per aquells que estiguin inscrits en els cursets de natació.

La Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, ha explicat que se senten satisfets per poder reobrir la instal·lació, malgrat s'hagi hagut d'endarrerir la data inicial. "Estem contents pel fet de poder reobrir al públic la piscina, tornant així a la normalitat d'ús i serveis. L'incident que es va produir fa unes setmanes ja està totalment resolt i no té res a veure amb l'obra de millora que es va dur a terme anteriorment". La regidora ha explicat també que aquests últims treballs al vas de la piscina no han suposat cap sobrecost, ja que en el pressupost hi havia una partida destinada a millores. "Amb aquests diners per millores hem pogut fer front a aquest imprevist, però també ens ha permès fer el tancament, i per tant insonoritzar, uns aparells que hi ha a la teulada de la piscina, que produïen molèsties als veïns".

La regidora ha volgut destacar que amb la reobertura de dissabte la normalitat tornarà a una instal·lació molt utilitzada pels ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00