Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/03/2014

L’institut Manuel de Cabanyes valora positivament els primers mesos de batxillerat francès

La regidora d'Educació visita el centre de secundària per conèixer els seus projectes i inquietuds

L'inici aquest curs del batxillerat amb doble titulació espanyola i francesa és un dels principals reptes que afronta l'institut Manuel de Cabanyes. Aquest centre de secundària de la ciutat està oferint per primer cop aquest curs 2013-14 el Batxibac, amb resultats positius. Aquesta titulació permet als estudiants, que cursen un currículum mixt, aprovar a la vegada el batxillerat espanyol i el francès, fet que dona l'accés directe a la universitat francesa.

La regidora d'Educació, Ariadna Llorens, va visitar ahir el centre i es va reunir amb el director per conèixer els principals projectes i inquietuds de l'equip directiu i per exposar les línies de treball de la regidoria. La lluita contra la desigualtat en l'àmbit educatiu, la reducció del fracàs escolar i la potenciació de la formació que tingui connexió directa amb el mercat laboral són per Llorens línies prioritàries.

L'institut Manuel de Cabanyes té quatre línies d'Eduació Secundària Obligatòria, ESO, i en l'etapa postobligatòria destaca perquè és l'únic centre de la comarca que imparteix el batxillerat nocturn.

Una altra especialitat del centre és el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives. Per la direcció del centre aquest és un àmbit a treballar i que té molt de potencial, sobretot relacionant l'activitat esportiva amb el mar. És per aquest motiu que el Manuel de Cabanyes vol demanar poder impartir un cicle formatiu de grau mig en aquesta especialitat.

Entre les preocupacions compartides de l'Institut i la regidoria hi ha l'atenció a la diversitat i als joves amb necessitats educatives especials.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00