Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/08/2016

La Mensa del Cor i Simply fan possible la tercera campanya de recollida de material escolar

Es durà a terme els dies 2, 3 i 4 de setembre

Simply organitza per tercer any consecutiu una campanya solidària que tindrà lloc les dies 2, 3 i 4 de setembre al Simply Market de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta acció solidària compta amb la col·laboració de La Mensa del Cor de Càritas, i té com a objectiu recollir material escolar per lliurar a infants i joves de la ciutat en situació de vulnerabilitat econòmica i social.

Persones voluntàries de la Mensa del Cor i de la Mesa d'Entitats Socials tindran presència a Simply durant aquests dies a les hores de més afluència de clients, convidant-los a col·laborar en la iniciativa. Tothom que vagi a comprar pot participar en aquest recapte de bolígrafs, llapis, pintures, quaderns, estoigs, motxilles, etc.

Tot el material que es reculli anirà destinat als projectes socials i educatius relacionats amb la infància del nostre municipi, segons criteri de la Mesa d'Entitats Socials i amb la implicació dels Serveis Socials Municipals. L'any passat els quatre Centres Oberts de la ciutat i els espais de reforç escolar van ser els projectes més beneficiats per la iniciativa.

La tercera edició de la campanya es desenvolupa també en altres hipermercats Simply del país, que també se sumen a la iniciativa sent corresponsables amb el propòsit solidari de la campanya i fent donació de material.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00