Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2016

Celebració del Dia de les Esquadres al Garraf amb reconeixements a una trentena d'agents

Policia Local de VNG amb Neus Lloveras i Glòria Garcia Policia Local de VNG amb Neus Lloveras i Glòria Garcia

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, destaca el treball de la policia catalana i elogia el seu compromís amb la societat.

L'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú va acollir divendres a la tarda l'acte de celebració del Dia de les Esquadres al Garraf 2016.

L'acte, presidit per l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, la inspectora en cap de l'ABP Garraf, Rosa Gubianes, i el sotsinspector de la comissaria del districte de Sitges, Jordi Martín, esdevé una cita anual de reconeixement a la tasca dels cossos policials, alhora que es distingeixen aquells agents que han realitzat accions destacades al llarg de l'any.

Miquel Esteve ArmelaEn aquesta edició s'han lliurat 34 distincions a agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de VNG, s'ha fet entrega de dues plaques de reconeixement al Grup Dona i al Grup Savis de Canyelles. A més, també s'ha fet un reconeixement especial al Mosso d'Esquadra Miquel Esteve pels seus els 30 anys de servei. En el seu discurs, Esteve va dir sentir-se molt satisfet al constatar que la feina diària és reconeguda, en un moment socialment molt difícil per a tots. "Actes com el d'avui demostren que la policia compleix amb la seva obligació i ens fa feliç aquest reconeixement. La il·lusió no desapareix amb els anys, i seguirem treballant per servir als ciutadans i contribuir, dins les nostres possibilitats, a tenir cada dia un món una mica millor".

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va destacar en la seva intervenció la importància del treball que fan els cossos policials per garantir la seguretat ciutadana. "Protegir aquest dret requereix d'un gran esforç i de molta col·laboració entre els diferents cossos. Estem vivint un moment convuls en l'àmbit internacional per l'amenaça terrorista, però també estem amatents a la crisi local. Tenim davant grans reptes socials i objectius per aconseguir una societat cohesionada on els valors democràtics no es vegin amenaçats i quedi preservada la convivència i el benestar de les persones". Neus Lloveras va voler també ressaltar el model policial propi de Catalunya, de qui va dir sentir-se molt orgullosa pel seu paper clau i compromès amb la societat catalana, i que el fa un dels millors cossos policials de tota Europa.

La inspectora en cap de l'ABP Garraf, Rosa Gubianes, va tenir paraules d'agraïment a la tasca i dedicació de tots els agents, sobretot en un moment "on en el nivell d'amenaça terrorista ens ha fet canviar les prioritats del servei i altres problemàtiques han quedat en segon terme per tal de garantir al màxim la seguretat ciutadana". Gubianes també va destacar la bona coordinació que existeix amb els jutges i fiscals "amb qui sempre trobem bona entesa i col·laboració, i que dia a dia donen valor a la nostra tasca".

Dia de les Esquadres Garraf 2016A l'acte de celebració del Dia de les Esquadres del Garraf 2016 hi van ser presents l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, i el primer tinent d'alcalde de Cubelles, Joaquim Macià.

Entre els convidats també hi havia els fiscals i jutges de la demarcació, així com els comandaments dels cossos de la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00