Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2015

L'exposició 'Actuem amb Energia' obre fins el 8 de novembre la UPC

La mostra és una introducció als diferents conceptes de l'energia i aporta informació molt diversa i interessant

Divendres passat és va obrir l'exposició "Actuem amb energia" al vestíbul de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, a l'Avinguda Victor Balaguer. Aquest exposició restarà oberta fins el 8 de novembre, i es podrà visitar de les nou del matí fins les vuit del vespre de dilluns a divendres. L'exposició va ser inaugurada pel regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet; conjuntament amb el director de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria, Francesc Vilà, a més de la regidora d'Innovació i TIC, Ariadna Llorens.

Aquesta exposició està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través l'Agència Local de l'Energia i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

L'exposició "Actuem amb energia" consta de cinc àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

"Actuem amb energia" consta d'una introducció, s'expliquen els recursos energètics, el canvi climàtic, els consums locals i els impactes globals, l'actuació dels municipis i, finalment, hi ha unes activitats destinades als visitants, com la calculadora personal d'emissions, titulars dels mitjans de comunicació i les actuacions dels municipis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00