Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/12/2015

Canvi de data de l'obra 'Una giornata particolare' al Teatre Principal

L'obra està protagonitzada per Clara Segura i Pablo Derqui   L'obra està protagonitzada per Clara Segura i Pablo Derqui

La funció de divendres 22 de gener s'ha passat a dissabte 23, que concentrarà les dues representacions d'aquesta versió teatral de la pel·lícula de Sophia Loren i Marcello Mastroiani

Degut a la indisponibilitat d'un dels actors de l'obra “Una giornata particolare” per a la funció de divendres 22 de gener a les 21 h, aquesta funció es representarà el dissabte 23 de gener a les 18 h.

Així doncs, els espectadors que hagin adquirit entrades per a la funció de divendres 22, mantindran la mateixa localitat per a la funció de dissabte 23 a les 18 h. A aquells espectadors que no puguin assistir a la nova funció, se'ls retornarà l'import de les entrades. Només caldrà que es dirigeixin a taquilles del Teatre Principal, els dissabtes de 17 a 20 h. Cal tenir en compte que, amb els dies festius per Nadal, les taquilles del Teatre estaran obertes els dissabtes 19 de desembre, 9 i 16 de gener. També poden posar-se en contacte a través de l'email info@elprincipal.cat o el telèfon 93 814 19 52 de dilluns a divendres de 9 a 14 h (excepte del 23 de desembre al 7 de gener que les oficines romandran tancades per vacances de Nadal).

El Teatre Principal ha emès un comunicat pregant als espectadors que disculpin les molèsties, de la mateixa manera que la companyia també els ho ha comunicat. La funció que estava prevista pel dissabte 23 a les 21 h es manté.

Les entrades disponibles per a les dues funcions de dissabte es poden adquirir a
www.elprincipal.cat

‘Una giornata particolare' és la versió teatral de la pel·lícula de Ettore Scola protagonitzada el 1977 per Sophia Loren i Marcello Mastroianni. El film va rebre el Globus d'Or (1978) i el Premi César (1977). També va rebre dues nominacions als Òscars, per al millor actor i la millor pel•lícula estrangera. La primera versió teatral catalana es va poder veure al Teatre Poliorama de Barcelona l'any 1984. Va ser el retorn de Flotats a Catalunya, que la dirigí i interpretà al costat d'Anna Lizaran. En aquesta ocasió són Clara Segura i Pablo Derqui els protagonistes d'aquesta història, sota la direcció d'Oriol Broggi.

Mentre la família nombrosa de l'Antonietta abandona la casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència del mateix Hitler, ella descobreix que, al pis del costat, un home viu angoixat la resistència al règim feixista. Es coneixen, parlen i, de sobte, Antonietta descobreix que la vida pot tenir moltes contradiccions, pot anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa. Un intercanvi intens de poques hores que farà passar una bona estona als dos personatges però que, sobretot, els canviarà per sempre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00