Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2014

Demà se celebra el sorteig per adjudicar les taules per al mercat de segona mà

Amb el sorteig es garanteix la rotació de participants     Amb el sorteig es garanteix la rotació de participants

La novena edició se celebrarà el 9 de març amb novetats com l'ampliació de 200 a 310 taules. Les parades se sortejaran amb un número de tall entre les 416 sol·licituds rebudes

Demà dijous el Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) del carrer de Bonaire acollirà el sorteig públic per adjudicar les taules del 9è Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, que se celebra diumenge 9 de març.
L'èxit creixent de les anteriors 8 convocatòries ha fet que s'introdueixin canvis en l'organització, com la modificació dels criteris de selecció: el nou sistema d'assignació de taules es farà a partir d'un número de tall, que s'escollirà demà entre les 416 sol·licituds que s'han presentat dins el període d'inscripcions, i que ajudarà a garantir la rotació dels paradistes.

D'altra banda, s'ha decidit ampliar el número de taules disponibles. La passada edició es van rebre 470 sol·licituds i només s'oferien 200 taules, fet que va deixar fora del mercat molta gent. L'organització considera que s'ha de donar resposta a les necessitats de la ciutat i per això ha decidit adjudicar fins a 310 taules, per contribuir a garantir la bona salut d'aquest mercat, que s'ha convertit en tot una festa ciutadana de participació.

El sorteig serà obert al públic i se celebrarà a les 10 del matí, i posteriorment es publicarà a la web municipal el número de tall. Mentrestant, les persones que hagin sol·licitat taula poden consultar el seu número de sol·licitud en aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00