Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2016

Sessions participatives del Pla d'Actuació Municipal

La setmana vinent el govern organitza tres trobades obertes amb la ciutadania per explicar el PAM, debatre i recollir propostes

 El Govern presentarà la setmana vinent a la ciutadania el primer document del Pla d'Actuació Municipal, PAM, per als pròxims 4 anys. Aquest document recull els principals objectius de la gestió municipal per aquest mandat i és obert a la participació i al debat per part de la ciutadania.

Les sessions seran dimarts, dimecres i dijous, a les 7 del vespre. El dimarts 19 de gener la trobada serà al Centre Cívic Sant Joan, el dimecres 20 de gener al centre Cívic Mar i el dijous 21 de gener al Centre Cívic la Geltrú.

El document de partida del PAM està disponible en línia des del 22 de desembre, i és possible fer-hi també aportacions de manera telemàtica.

El regidor de Participació, Juan Luís Ruiz, anima a fer aportacions a totes les persones que "tenen idees i propostes per millorar la ciutat, perquè hi ha molta gent que té ganes de fer aportacions i contribuir".

El Pla d'Actuació Municipal 2015- 2019 defineix els objectius i les polítiques d'actuació del govern municipal amb el propòsit d'assolir una millora del benestar i la qualitat de vida dels vilanovins i les vilanovines, així com situar la ciutat en un escenari de desenvolupament i creixement econòmic, social i cultural per als pròxims anys.

El PAM 2015-2019 ha tingut com a punt de partida el document de Bases per la Governabilitat fruit del pacte de govern entre els grups municipals de CiU i PSC el juny de 2015, en el qual es van establir quatre eixos d'actuació per al present mandat: igualtat d'oportunitats i cohesió social; ocupació i promoció econòmica; territori i espai públic, i transparència i participació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00