Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2014

L'actualiat educativa de VNG al 'Sessió Plenària' de Canal Blau TV i Eix Diari

La regidora d'Educació, Ariadna Llorens va parlar sobre les obres de l'escola Sant Jordi, ja adjudicades per la Generalitat

El programa d'actualitat política local i comarcal de Canal Blau TV i l'Eix Diari, 'Sessió Plenària', se centra plenament aquesta setmana a la capital del Garraf amb sengles entrevistes amb les regidores d'Educació i Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i Glòria Garcia.

En matèria d'educació, l'entrevista va tenir com a tema destacat les obres d'ampliació i reforma de l'escola Sant Jordi que tenen per objectiu la integració de l'alumnat de l'escola Pasífae. En aquest sentit, la regidora Ariadna Llorens va anunciar que les "obres ja han estat adjudicades per la Generalitat i des de l'Ajuntament continuarem treballant i vetllant perquè no hi hagi interrupcions" en el desenvolupament d'aquesta actuació. Tanmateix, la regidora d'Educació va explicar durant l'entrevista que "les previsions indiquen que el curs vinent ja estarà tot fet" i per tant tot l'alumnat podrà estudiar en una única instal·lació.

A banda de l'actualitat de l'escola Sant Jordi, l'entrevista també va abordar altres iniciatives importants de la Regidoria d'Educació en aquest inici de curs, com la posada en marxa del Programa de Formació i Inserció per a joves amb discapacitat intel·lectual i el Pla Local contra l'Absentisme escolar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00