Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/03/2016

Portes obertes a l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat

L'ECMMM ofereix cursos i tallers tant per a infants com per a adults   L'ECMMM ofereix cursos i tallers tant per a infants com per a adults

Les jornades se celebraran els dies 4 i 5 d'abril a la tarda, per a totes les persones interessades en l'oferta educativa del centre

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat celebrarà dilluns 4 i dimarts 5 d'abril les seves jornades de portes obertes, amb l'objectiu de mostrar la seva àmplia oferta educativa, tant per a infants com per a adults.

A dos quarts de sis de la tarda, tots dos dies, es farà una visita guiada. Les famílies interessades, acompanyades d'un professor, faran un recorregut per l'Escola i podran veure diferents aules i els instruments que s'imparteixen. En finalitzar la visita, podran resoldre qualsevol dubte que tinguin en una petita reunió informativa.

Pel que fa a l'oferta educativa de l'Escola de Música, ofereix Cursos de Sensibilització, Cursos de Nivell Elemental, Cursos de Nivell mitjà, i els programes Música activa, Joves i adults, Música en família, i Musicoteràpia.

A banda de l'Escola, el Conservatori de la nostra ciutat ofereix un total de 120 places per a alumnes de Grau Professional en totes les especialitats, amb un sistema d'optatives adaptable a les seves necessitats i inquietuds.

Podeu trobar més informació a la web de l'ECMMM

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00