Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2015

S'obre la convocatòria de captació de grups per l'Aclústics 2015

Les inscripcions es poden fer fins l'1 de juny

Aquest estiu retorna l'Aclústics que arriba a la seva cinquena edició. Aclústics, Música Jove a la platja, és un cicle de concerts que acull a grups musicals, amateurs o amb experiència que tinguin ganes de tocar a la vora del mar.

L'Aclústics està organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'U i el Consell Comarcal del Garraf. En aquesta edició, plenament consolidada després d'una trajectòria en la qual no s'ha deixat de créixer, l'Aclústics es farà tres dies a la setmana: els dimarts, dimecres i dijous de juliol i agost, de 9 a 11 de la nit, al Xiringuito l'U de la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú.

La convocatòria ja està oberta a tots els grups i solistes que vulguin participar-hi de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica. Per a fer la inscripció cal omplir el formulari que trobeu a www.vilanova.cat/joves, fins a l'1 de juny de 2015. Cal omplir tots els camps amb el màxim d'informació. Un cop finalitzada la inscripció, l'organització farà la selecció de grups amb criteris com l'adequació de la proposta musical, la procedència, edats dels participants i disponibilitat de dates. La programació es confirmarà la segona setmana de juny. En cas de dubtes o demanda de més informació, els grups es poden adreçar a joventut@vilanova.cat.

Les dates disponibles per a les actuacions a l'Aclústics 2015 són el 7, 8, 9, 14, 15 ,16 ,21, 22 i 23 de juliol; i l'11, 12, 13, 18, 19, 20, 25, 26 i 27 d'agost. A cada un d'aquests dies és previst un programa d'actuacions doble.

L'estil musical s'ha de poder adaptar al format acústic: pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, flamenc, etc. tot i que hi haurà a disposició dels participants un equip de so i llums. Es recomana un repertori mínim d'una hora, malgrat que es poden programar grups amb un repertori menor.

Les formacions podran disposar d'un equip de so format per una taula DAP audio 6 canals XLR + 2 línies amb efectes GIG-12; dos microfons de veu DM-2500 amb cable i peu de micro; i dos altaveus autoamplificats BHM BOX 212A/DSP
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00