Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2014

10 anys de La Baldufa

L'equipament municipal per a la petita infància celebrarà amb una trobada oberta a tothom la seva primera dècada

La Baldufa, l'espai municipal per a la infància de Vilanova i la Geltrú celebra deu anys. I ho fa convidant totes les famílies i infants que s'hi han relacionat, ja sigui assistint a la llar d'infants o bé participant en alguns dels serveis que s'hi presten, a compartir una estona de festa amb tothom qui ha format part d'aquest equipament municipal.

Per celebrar la primera dècada, la Baldufa ha organitzat una trobada oberta divendres 18 de juliol, a partir de les cinc de la tarda. Per assistir-hi i, evitar problemes d'aforament, només cal contactar amb la llar d'infants a través del correu labaldufa@vilanova.cat i fer arribar a la llar la voluntat de participar de la celebració.

La Baldufa és un equipament municipal adreçat a la petita infància de 0 a 3 anys que va obrir les seves portes el curs 2003-2004. Es tracta d'un servei integral que ofereix diversos serveis pensats per donar resposta a les necessitats socials detectades, tant dels infants com de les seves famílies. A banda de la tasca educativa i de socialització que du a terme la llar d'infants; l'equipament municipal acull altres serveis com l'espai Nadó, un espai familiar gratuït per a infants de 0 a 9 mesos amb presència setmanal d'especialistes; el Racó dels Menuts, un espai familiar per a infants de 0 a 36 mesos adreçat a les famílies que volen compartir en grup l'experiència de ser pares i mares amb l'assessorament dels professionals de l'espai; el Cau dels petits, un espai de joc compartit per a les famílies amb infants de 0 a 36 mesos i tallers que es realitzen al llarg del curs escolar al mateix equipament municipal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00