Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2016

El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi torna a superar expectatives

Més de cinc mil persones van participar a la proposta

El model del Mercat de Segona Mà i d'intercanvi no s'esgota. To i la proliferació d'aquest tipus d'esdeveniments a altres ciutats veïnes, la proposta vilanovina, amb més de 5.000 visitant, i gairebé un miler de ciutadans que van decidir posar i compartir parada durant el matí de diumenge a la rambla de Sant Jordi. Val a dir que, a més, el Mercat ha rebut una gran atenció per part de nombrosos mitjans de comunicació d'abast nacional que s'han interessat per aquesta pr0posta.

El mercat de segona ma i intercanvi s'ha convertit en un punt de torbada per tots els aficionats a aquests tipus de mercat. Troben un entorn idoni per passar una divertit matí de diumenge amb la família i amics. Els jardins de la rambla Sant Jordi, el parc infantil, o l'inflable ecokids faciliten aquesta participació lúdica d'aquest esdeveniment.

El mercat de segona ma que organitza la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tracta de dona¡r una segona vida als objectes, practicant les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar. Vol promoure el consum responsable, la economia circular i en definitiva el respecte i la cura del medi ambient.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00