Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2015

Concert de Nadal de l'Escola de Música

Els alumnes de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat oferiran dos concerts de Nadal el dia 22 a l'Auditori Eduard Toldrà

Els alumnes de sensibilització 1 i 2 i els alumnes de cant coral de nivell elemental de l'Escola de Música volen cloure l'any 2015 amb dos concerts de Nadal.
Les cantates es faran dimarts 22 de desembre a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà.

El primer concert, que començarà a dos quarts de set de la tarda, serà una cantata a càrrec dels alumnes de sensibilització 1 i 2, i estarà relacionada amb el centre d'interès d'aquest curs: La Música i el Mar. Concretament interpretaran la cantata “Pirates a la vista!”.

El segon concert, que començarà a tres quarts de vuit, anirà a càrrec dels alumnes de cant coral de nivell elemental, acompanyats per la rondalla de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. El programa inclou diversos temes nadalencs.

Per poder assistir als concerts serà necessari adquirir l'entrada corresponent. En aquest cas, les famílies dels alumnes poden adquirir tres entrades gratuïtes per participant fins aquest divendres 18 a la secretaria o la biblioteca de l'escola. La resta quedaran a disposició del públic en general, a la taquilla de l'Auditori, 15 minuts abans de l'espectacle.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00