Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2016

Els cellos de la Camerata substitueixen Francesc Burrull diumenge

Els cellos de la Camerata Eduard Toldrà    Els cellos de la Camerata Eduard Toldrà

L'Auditori Eduard Toldrà programa un nou espectacle de música clàssica amb la col·laboració de Toni Albà

Tal i com ja es va anunciar fa unes setmanes, el concert previst dins la temporada d'Escena febrer-juny 2016 amb Francesc Burrull Trio i Laura Simó ha quedat ajornat per motius de salut.

És per això que aquest diumenge els amants de la música clàssica tenen una cita amb els cellos de la Camerata Eduard Toldrà, que actuaran acompanyats de l'actor Toni Albà.

Organitzat per l'Associació Musical Eduard Toldrà amb el suport de l'Ajuntament de VNG, la Camerata, resident a l'Auditori que porta el mateix nom, proposa un repertori basat en la secció dels baixos de l'orquestra, és a dir, violoncels i contrabaix.

La primera part del programa comptarà amb la col·laboració especial de Toni Albà en el paper de narrador en l'obra "El calendari del pastor", un poemari de John Clare -el poeta dels pagesos- publicat al 1827. Es tracta de 12 poemes, un per cada mes de l'any, musicats pel compositor i mestre Alan Ridout (1934-1996).

La segona part ofereix diverses obres del gran repertori de la Camerata, i d'estils ben diferents. S'hi podrà escoltar un dels joves solistes de violoncel de la Camerata, Sergi Huerta, amb el concert "Le Phenix", de Michel Corrette (1707-1795).
També es podrà escoltar "Oblivion", d'Astor Piazzolla (1921-1992), i "Sant Martí del Canigó", de Pau Casals (1876-1973).

Els cellos de la Camerata són els violoncels de Gabrielle Deakin, Sergi Huerta, Liudmila Kojina, Miquel Bernadó i Eva Sedó, i el contrabaix d'Alexandre Garcia.

El concert serà diumenge a les set de la tarda, i les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat, dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, o des d'una hora abans del concert a les taquilles de l'Auditori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00