Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2014

Ariadna Llorens, al Sessió Plenària de Canal Blau TV i l'Eix Diari

El nou curs escolar, l'increment dels ajuts a l'escolaritat i el suport a les ampes per les beques menjador, temes destacats del programa que s'emet aquest dilluns

El procés de preinscripció escolar per al curs vinent; la recuperació d'un grup classe de P3 que el curs anterior havia decrementat a l'escola Aragai i l'augment també d'un grup de primer d'ESO a l'institut Dolors Mallafré, són alguns dels temes sobre els quals la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, parla al programa de Canal Blau TV 'Sessió plenària', que s'emet aquest dilluns, 5 de maig.

El programa, dirigit per la sotsdirectora del portal de notícies Eixdiari, Laura Marín, també es podrà visionar a la xarxa d'aquets portal de notícies supracomarcal, durant tota la setmana. 

A banda de tractar les novetats del nou curs escolar 2014-2015, que s'iniciarà el 15 de setembre segons el calendari oficial publicat per la Generalitat, Ariadna Llorens es refereix a les beques menjador i als ajuts a l'escolaritat afirmant que "són dues de les partides que han rebut un increment més important per part de l'Ajuntament de VNG". Concretament sobre els ajuts a l'escolaritat la regidora d'Educació ha explicat que "s'han augmentat un 40 %”, mentre que en relació a les beques menjadors s'ha passat de 50.000 a 100.000 euros els diners que l'Ajuntament avança a les ampes de les escoles per fer front als endarreriments del departament en el pagament d'aquestes beques". Segons Ariadna Llorens"això ens obliga a fer un gran esforç de tresoreria municipal".

L'entrevista també aborda altres temes destacats de l'àmbit educatiu a la ciutat com per exemple el procés d'integració de l'escola Pasífae i Sant Jordi, les obres d'ampliació que es preveu que s'iniciïn durant aquest any i la finalització del procés que es preveu durant el curs 2015-2016.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00