Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/01/2016

Dijous es presenta el Pla de Xoc per a l'emergència social

Una de les sessions participatives que es van fer a la tardor     Una de les sessions participatives que es van fer a la tardor

Les entitats del sector social i la ciutadania han fet aportacions al document, que se'ls farà arribar en la sessió de dijous a l'EPSEVG

 La sala d'actes de la Politècnica de Vilanova acollirà aquest dijous 28 a les 7 de la tarda la presentació del Pla de Xoc per a l'Emergència Social de Vilanova i la Geltrú.

L'acte servirà per explicar les principals accions que s'impulsaran per a cada un dels eixos del Pacte Social de VNG: atenció social, educació, cohesió i participació, habitatge i ocupació.

Per elaborar el Pla de Xoc s'han tingut molt en compte les aportacions que diverses entitats, professionals del sector i ciutadans i ciutadanes a títol individual van fer tant en els tallers participatius que es van fer els mesos d'octubre i novembre: una sessió per tractar les accions relacionades amb la formació i l'ocupació, i l'altra sobre l'àmbit de les accions socials, habitatge, participació i cohesió.

Durant les darreres setmanes, les aportacions ciutadanes s'han valorat tècnica i econòmicament pels diferents departaments municipals implicats, que han acabat elaborant aquesta proposta de Pla de Xoc.

Les persones que vulguin mostrar el seu suport en la lluita contra l'exclusió social, es poden adherir al Pacte Social de Vilanova i la Geltrú.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00