Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2016

El delegat territorial del govern a Barcelona visita VNG

El Delegat, signant en el llibre d'honor  El Delegat, signant en el llibre d'honor

Reunió amb el govern i visita al port de Miguel Àngel Escobar

 El delegat territorial del govern de la Generalitat a Barcelona, Miguel Àngel Escobar ha visitat aquest matí Vilanova i la Geltrú. Escobar ha estat a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'honor i s'ha reunit amb l'alcaldessa, regidors i regidores.Visita delegat de la Generalitat a BCN, reunióVisita delegat de la Generalitat a BCN, PortVisita delegat de la Generalitat a BCN, LAB

En la reunió els representants del govern municipal li han demanat a Escobar el suport per tres temes cabdals per la ciutat, el peatge, la tarificació de RENFE i la salut. Respecte el Peatge de la C-32, Neus Lloveras i el govern local han explicat que l'elevat preu fa que la ciutat tingui un problema de competitivitat, tant per les empreses com pel turisme. Sobre la zona 4 de Rodalies de RENFE també li han transmès la preocupació perquè el greuge comparatiu amb d'altres ciutats resta oportunitats a VNG, per exemple pels estudiants de la UPC. El tercer tema tractat ha estat la necessitat de millorar l'atenció a la salut, posant sobre la taula la necessitat de tenir un nou centre hospitalari a VNG referent al territori.

El delegat del govern de la Generalitat ha trobat interessant vincular en un futur temes com la universitat, la salut i el turisme.

Després de la reunió a l'Ajuntament, el regidor de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes i Obres, Joan Giribet, ha acompanyat el delegat del Govern a visitar les instal·lacions el port pesquer de la ciutat. Allà han estat rebuts per la responsable de la Zona Centre de Ports de la Generalitat, Margarita Díaz. 

Miquel Àngel Escobar ha pogut conèixer de primera mà com es desenvolupa el dia a dia en el port de Vilanova, i també ha pogut veure el port esportiu. El delegat ha completat el seu itinerari fent una visita a les instal·lacions del Laboratori d'Aplicacions Bioacústiques (LAB) de la UPC, on el seu director, Michel André, li ha explicat la feina que porta a terme el laboratori.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00