Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/08/2014

A partir de l'1 de setembre s'obren les inscripcions als nous cursos de la Xarxa d'Equipaments Cívics de la ciutat

A punt la programació de tardor dels equipaments cívics   A punt la programació de tardor dels equipaments cívics

La programació de tardor inclou cursos, sortides, xerrades, exposicions i moltes més activitats adreçades a tot tipus de públic

Els Centres Cívics Municipals i els Casals Municipals de Gent Gran ja tenen a punt la nova programació de tardor. Serà a partir del proper dia 1 de setembre quan s'obriran les inscripcions per als nous cursos. Així mateix, aquests equipaments municipals han preparat moltes altres activitats per realitzar durant els propers mesos, obertes a tota la ciutadania i que ofereix un gran ventall de propostes adreçades a totes les edats.

La programació inclou els "Brots de tardor", un recull d'iniciatives pensades especialment per a aquesta època de l'any. Aquí hi trobarem, entre d'altres, unes sessions per aprendre a fer conserves amb productes de temporada o fer conserves en sal i vinagre, i uns tallers de sabó artesà i de Sushi.

També hi ha una programació de tardor pensada per als més menuts, on s'inclouen algunes propostes familiars, com "Juguem a jugar viatjant amb...", o tallers de manualitats per a la mainada.

Quant a la resta d'oferta, tornen els cursos per a infants i joves, amb anglès, breack-dance, cuina o ballet, entre d'altres; els cursos de cuina, marroquina, de la iaia, de galetes; els cursos culturals, amb idiomes d'arreglar-se la roba, de coneixement personal i d'autoestima, de dibuix i pintura, de drapet...;els cursos físics, amb pilates, ioga, ball social, balls llatins, arts marcials, chi kung, i molts altres.

La nova proposta de tardor es complementa amb altres activitats, xerrades i tallers, exposicions als diferents centres cívics, sortides culturals, o trobades poètiques.

Els centres de la Xarxa d'Equipaments Cívics també són seu de moltes iniciatives solidàries, on permanentment es fa recollida d'aliments per a diferents projectes relacionats amb l'alimentació de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú i, darrerament, també són espais de recollida de roba i llibres usats. També acullen diferents projectes socials com el menjador social ubicat a Can Pahissa, el Banc del Temps, el Banc de perruques de l'Associació Marinada o el projecte d'esmorzars solidaris Cafè Caliu de l'Associació Alè, entre d'altres.

- Xarxa d'Equipaments Cívics. Tardor 2014.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00