Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2013

Recapte d'aliments per Festa Major

La ciutadania pot posar el seu granet de sorra per ajudar a omplir el Banc de Queviures de la ciutat    La ciutadania pot posar el seu granet de sorra per ajudar a omplir el Banc de Queviures de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de Serveis Socials, la Mesa d'Entitats Socials, la regidoria de Cultura, i els pabordes, organitza un recapte d'aliments per Festa Major

Davant la creixent necessitat social de molts ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú, la regidoria de Serveis Socials ha decidit aprofitar les dates de Festa Major per organitzar un nou recapte d'aliments, en aquest cas facilitant a tothom qui s'apropi a la botiga de Festa Major que hi pugui deixar aliments bàsics.

Blanca Albà, regidora de Serveis Socials, destaca "La solidaritat dels vilanovins i vilanovines, que es demostra cada vegada que se'ls demana col·laborar en iniciatives com aquesta. Hem de pensar que el Banc de Queviures no disposa de reserves suficients per atendre tota la demanda, i el nostre petit granet de sorra pot ajudar moltes famílies".

Així, els dies que la botiga estigui ubicada al Toc, al carrer de Sant Sebastià, es podrà aportar aliments com oli, arròs, pasta, sucre, llegum cuit o cru, conserves de peix, tomàquet envasat, cacau en pols, galetes, cereals, llet o melmelada.

La botiga de Festa Major estarà instal·lada de dilluns 29 de juliol fins dijous 1 d'agost al TOC, al carrer de Sant Sebastià, 11, de 17 a 21h.

L'objectiu és recollir aliments per abastir el Banc de Queviures de Vilanova i la Geltrú, que dóna aliments a més de 800 famílies del municipi, i que necessita més d'una tona d'aliments cada mes. Aquest petit recapte es fa sota el lema "Ens ajudes a omplir-lo?", que ja es va utilitzar en el darrer recapte dels passats 14 i 15 de juny.

El Banc de Queviures de VNG, gestionat per les entitats Caritas i Creu Roja, dóna alimentació bàsica durant tot l'any a persones i famílies de la nostra ciutat que es troben en una situació econòmica de molta dificultat. Per tal de garantir una distribució justa, són els professionals dels Serveis Socials de l'ajuntament els que valoren totes les demandes i les situacions de necessitat. És, per tant, Serveis Socials Municipals, qui deriva a les famílies per poder ser beneficiàries dels aliments del banc.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00