Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2015

S'amplia el termini per presentar candidatura per ser paborde la Festa Major de 2016

La pabordia s'encarrega d'organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú        La pabordia s'encarrega d'organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

Els representants d'entitats i de la ciutadania poden formalitzar la seva candidatura fins dilluns 29 de juny

Fa unes setmanes s'ha posat en marxa el procés per escollir els 7 pabordes i pabordesses que s'encarregaran d'organitzar la festa major de 2016. La fórmula tradicional estableix que aquestes persones siguin quatre representants de les entitats de la ciutat, i 3 representants de la ciutadania.

Per optar a ser Paborde, cal presentar les candidatures, a través del web vilanova.cat o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Qualsevol persona major de 18 anys pot optar a ser organitzadora de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, tant particulars com representants d'entitats registrades.

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, els 4 Pabordes i Pabordesses representants de les entitats seran escollits per les mateixes entitats, però cal haver-ho sol·licitat abans. Qualsevol entitat degudament registrada podrà donar el seu vot a la candidatura que desitgi si ho sol·licita a través d'aquest tràmit municipal.
L'acte de votació de candidatures està previst per al 8 de juliol, a les 20 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila 12, 1r pis).

Per la seva banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits posteriorment per la Junta de Portaveus. El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2016 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00