Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2014

Una trentena de voluntaris participen a la jornada de neteja del litoral, a la zona dels Colls Miralpeix

   Trobada dels voluntaris a la cala del Gegant Trobada dels voluntaris a la cala del Gegant

Es van recollir prop de 140 quilos de deixalles

Sota el lema "Neteja els Colls per terra i mar", dissabte es va dur a terme una acció de neteja col·lectiva amb voluntariat, al tram de la costa dels Colls i Miralpeix, entre les poblacions de Vilanova i la Geltrú i Sitges. amb la que es van recollir prop de 140kg, de deixalles de tota mena. La trentena de participants van recollir, durant el recorregut proposat, al voltant de 140 quilos de residus amb els quals es van omplir 14 sacs.

Els participants es van dividir en tres grups. Un d'ells va sortir des de l'ermita de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú, mentre que els altres dos grups van sortir des de la platja de les Anquines de Sitges, uns per terra i uns altres per mar gràcies a la col.laboració de Nootka Kayak & Paddle Surf que facilitant caiacs als voluntaris. Els tres grups es van trobar a la Cala del Gegant on van començar la neteja. 
Sortida amb caiacs La neteja també es va fer per mar

Aquesta jornada ha format part de les múltiples accions de neteja dels espais naturals que s'han celebrat aquest dissabte a tot Europa amb l'impuls de la Unió Europea i la coordinació a Catalunya de l'Agència Catalana de Residus, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. L'acció al Garraf ha estat organitzada pel Consorci dels Colls, en col·laboració amb els Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Sitges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00