Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

La Talaia celebra el 13 d'abril la Cursa de Muntanya, amb novetats en el recorregut

     La sortida de les diferents proves es farà des del Camping Vilanova Park La sortida de les diferents proves es farà des del Camping Vilanova Park

Els circuits de La Cursa i de la Marathon Trail es modifiquen i inclouen més tècnica de muntanya, mentre que el circuit de l'Small race no varia.

El diumenge 13 d'abril La Talaia organitza l'11 edició de la Cursa Muntanya que, enguany, presenta novetats pel que fa al recorregut.

Els canvis en els itineraris es deuen a la negativa de la Diputació de Barcelona alhora d'atorgar els permisos per travessar a zona de les Boveres i la Pòpia, al Parc Natural del Foix, per tal de preservar l'espai de protecció de l'àliga cuabarrada. Davant aquest imprevist, l'organització ha decidit variar el recorregut previst inicialment i proposar-ne un de nou que aportarà més tècnica de muntanya, tant al circuit de La Cursa, de 25 quilòmetres, com el de la Marathon Trail, de 43 quilòmetres. Pel que fa el circuit de l'Small race, de 13 quilòmetres, aquest es manté. 

Les instal·lacions del Camping Vilanova Park seran el punt de partida de les diferents proves. Així a les 8 del matí es donarà la sortida als participants de la Marathon Trail. Mitja hora més tard, a les 8.30, sortiran els participants de la Caminada Popular. A les 9.30 hi haurà la sortida de La Cursa i a les 10 la sortida de l'Small Race.

Les inscripcions per les diferents modalitats es poden fer fins el divendres 11 d'abril. Podeu fer-ho a través d'internet o bé presencialment. Consulteu a la web de La Talaia tota la informació relacionada amb aquesta activitat. 

Cursa Talaia, Marathon Trail
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00