Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/07/2016

Recepció als nens i nenes sahrauís que passen l'estiu a VNG

La recepció es va fer al saló de Plens La recepció es va fer al saló de Plens

23 infants procedents dels campaments de refugiats de Tindouf estaran juliol i agost amb famílies vilanovines

 Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va rebre als nens i nens sahrauís que passaran l'estiu a casa de famílies vilanovines. Un any més la comarca del Garraf se solidaritza amb el poble sahrauí acollint a 23 infants, d'entre 8 i 12 anys, provinents dels campaments de refugiats de Tindouf, en el marc del projecte "Vacances en pau".

L'Alcaldessa, Neus Lloveras, va donar la benvinguda a tots els infants integrants del projecte en qualitat de petits ambaixadors sahrauís. També va agrair a totes les famílies acollidores la solidaritat envers aquest poble així com a l'entitat Acció Solidària amb el Sàhara, de VNG, que ja fa 18 anys que gestiona el projecte a la comarca del Garraf.

Aquesta entitat organitza cada any l'estada dels infants durant el mesos de juliol i agost. Durant la seva estada també fomenten diferents activitats i espais de trobada entre tots els infants de la comarca i les famílies amb la finalitat que convisquin i comparteixin les seves experiències.

A l'acte de recepció es va fer lliurament d'unes motxilles amb obsequis a tots els nens i nenes. Aquest detall va ser possible gràcies a la col·laboració dels Supermercats JR, CCOO, UGT, l'Agrupació de Balls Populars, CCONG Ajuda al Desenvolupament, i Esquerra Republicana de Catalunya.

La recepció va comptar amb la presència del primer tinent d'alcaldia, i regidor de Coooperació, Juan Luís Ruiz, la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas, el regidor de la CUP, Josep Maria Domènech, les regidores d'ERC, Olga Arnau i Queti Vinyals i la regidora no adscrita, Carmen Reina.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00