Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2015

1a Caminada Familiar Solidària a favor de la Mesa d'Entitats Socials

La Mesa de la Gent Gran i l'Ajuntament de VNG organitzen la iniciativa que té per objectiu recollir productes per a la Mesa d'Entitats Socials

La Mesa de la Gent Gran i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de la Regidoria de Participació i Gent Gran, ha organitzat la 1a Caminada Familiar Solidària, amb l'objectiu de fer un recapte d'aliments per a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú.

La 1a Caminada Familiar Solidària se celebrarà el diumenge 19 d'abril a les 10 h. És una iniciativa oberta a tota la ciutadania, amb un recorregut urbà sense dificultats pensat per desenvolupar-se en l'àmbit familiar i adequat per a totes les edats. La vesant solidària d'aquesta caminada consisteix en que totes les persones que hi participin aportin algun dels productes que la Mesa d'Entitats reparteix entre les persones que en són usuàries. Els productes són: tomàquet en llauna; llaunes de sardina i de tonyina; llet; oli d'oliva i/o de girasol; cacao en pols; cerals, productes bàsics d'higiene personal, productes bàsics de neteja de la llar; bolquers i compreses.

A efectes organitzatius es demana confirmar la participació a l'activitat mitjançant la inscripció prèvia ja sigui a la Regidoria de Participació i Gent Gran de l'Ajuntament de VNG (tel. 93 814 00 00 ext. 2040 o al correu electrònic participacio@vilanova.cat) o bé als centres cívics municipals. Així mateix tambés es pot participar fent la inscripció el mateix dia de la caminada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00