Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2013

Ajuntament de Vilanova i Fundació Johan Cruyff convoquen el Segon Torneig de Futbol Escolar

Cruyff Court a Vilanova i la Geltrú Cruyff Court a Vilanova i la Geltrú

Es disputarà demà divendres i el 26 d’abril al camp Cruyff Court del parc de la Torre d'Enveja

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fundació Johan Cruyff van signar a l'abril de 2010 un conveni de col·laboració per la construcció d'un camp de futbol amb gespa artificial i es va establir el compromís de dinamitzar aquest espai amb un seguit d'activitats amb l'objectiu de fomentar l'esport per als infants i joves. Amb aquesta finalitat, i amb la col·laboració en l'organització del Consell Esportiu del Garraf, els dies 19 i 26 d'abril es celebrarà el Segon Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court 6x6.

Els equips de futbol s'han de formar dins les classes de sisè de primària de cada centre educatiu. Cada escola pot portar un equip femení i un altre de masculí, amb un màxim de 8 jugadors/es. La fase prèvia d'aquesta competició es farà el dia 19 d'abril i la fase final el dia 26 d'abril al camp de futbol del Parc de la Quadra de la Torre d'Enveja, a partir de les 17.30 h. Les escoles participants són Sant Jordi, Escola Pia, Aragai i Pompeu Fabra.

L'equip guanyador d'aquest torneig, tant en categoria masculina com femenina, anirà a la fase final del Campionat de Catalunya que tindrà lloc al mes de maig a Igualada. En aquesta fase final hi participaran els set municipis catalans que disposen de camps de futbol Cruyff. És a dir, Igualada, Reus,Vendrell, Mollerussa, Barcelona, Sant Boi i Vilanova i la Geltrú. El torneig també servirà per formar l'equip que representarà Catalunya en el torneig Internacional que enguany es disputarà a Catalunya (Igualada) al mes de juny, en que s'enfrontarà a les seleccions d'Holanda i d'Anglaterra.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00