Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/06/2016

Celebració del Dia Internacional del Ioga a Vilanova i la Geltrú

  Ioga Ioga

El 21 de juny és la data proposada per les Nacions Unides, amb l'objectiu de donar a conèixer els beneficis de practicar aquesta tècnica.

Vilanova i la Geltrú se sumarà als actes de celebració del Dia Internacional del Ioga, que es commemora cada 21 de juny, gràcies a una acció impulsada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Associació Fem Unió, en col·laboració amb l'Escola Canigó.

Es tracta de la primera edició de la Jornada DII durant la qual es realitzaran activitats obertes a tothom, que volen servir per donar a conèixer i fomentar la pràctica del Ioga entre la població. La jornada, començarà a les 18 hores i finalitzarà a les 20 hores, a l'Escola Canigó. Algunes de les accions previstes són l'actuació del compositor i guitarrista José Sanjuan, les Asanes de Kundalin Ioga i Meditació Sanadora, i una sessió de relaxació amb bols tibetans a càrrec de lali Jasjeev Kaur.

L'accés és gratuït però cal reservar plaça al correu electrònic lali.j@hotmail.com.

El Ioga desenvolupa l'assoliment dels nivells més elevats de consciència i integra els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a traves de la meditació i els exercicis corporals. Un dels aspectes més importants del Ioga és la respiració, perquè és controlable i conscient, i permet tenir control sobre el cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics de la persona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00